onsdag 29. februar 2012

Liftet kort

Dette kortet er en lift av et kort av Beatriz Jennings. Mente å delta i en liftutfordring inne på et forum med dette, men ble ikke ferdig med det i tide :) Mønsterpapirene jeg har brukt her er fra Prima. Fuglen og fugleburet er laget med Tim Holtz-dies.

søndag 26. februar 2012

Kort på en søndag

Vinterferien nærmer seg slutten - stille i huset etter at barn og barnebarn dro hjem i går etter en kjempekoselig uke.
Plukket fram scrappesakene igjen i dag, og øverst i bunken med restepapir var det selfølgelig Pionpapir. Fant en fin oppskrift på hvordan man lager rammer inne på Vintage utfordring , og den hadde jeg lyst til å prøve. Brukte 3D-puter for å løfte ramma og bildet litt opp fra bakgrunnen

Ønsker dere en fin uke!


lørdag 18. februar 2012

Kort til en venn :)

Her brukte jeg restene fra et kort lenger ned på siden, og endte opp med dette:

fredag 17. februar 2012

En liten gavepose

Skal på bursdag til en åtteåring i dag, og har dekorert ganske så enkelt en liten pose til å ha gaven i. Her fikk jeg jammen bruk for gamle QK-alfabeter til å stanse ut navn og tall med :-) Posen er 10x13 cm.
Ha en fin fredagskveld!



tirsdag 14. februar 2012

Gode klemmer på Alle hjerters dag :)

Ikke behov for mye pynt når man bruker Pionpapir i bakgrunnen. Her har jeg i hvert fall fått brukt et par Bazzillbrads som jeg har hatt i maaaange år :-)
Tusen takk for alle koselige kommentarer dere har til kortene mine!
♥ Ønsker deg en fin Alle hjerters dag. ♥

søndag 12. februar 2012

Et kort, rett og slett

Likte så godt skissen som jeg brukte på kortet et par poster lenger ned, så jeg laget et til etter samme mal. Ikke mye å si om dette bortsett fra at mønsterpapiret er fra FabScraps.
Deltar på utfordringen hos Ett Trykk med dette kortet - Monokromatisk -
og på en skisseutfordring inne på scrapping.no

lørdag 11. februar 2012

Kort i lilla og turkis

Utfordringen hos Sketchy Colors denne uken er å lage kort med fargene lilla og turkis. Jeg måtte lete dypt i papirbunken for å finne ark i disse fargene, endte opp med noe fra Basic Grey og My Minds Eye. Har brukt Martha Stewart-punch på kvadratet under bildet - ellers er roser og halvperler eneste pynt.
Ha en fin lørdagskveld!

søndag 5. februar 2012

Babykort

Dette kortet er laget til en skisseutfordring inne på Scrapping.no . Mønsterpapiret hører til den nyeste serien til Pion design ♥ .
Kos deg videre utover søndagskvelden!


fredag 3. februar 2012

Clean & simple

Inne på CasaKreativ har de en månedlig kortkonkurranse, og i januar skulle vi lage kort etter en skisse. Jeg kom ikke i gang med oppgaven før samme dag den skulle leveres, og da sier det seg selv at det måtte bli noe enkelt. Bazzill, hjerte- og tekststempel fra Stempelglede - that's it. Til min store forundring fikk jeg flest stemmer - koselig!

God helg!